İSTANBUL / FATİH - Hacı Süleyman Bey İlkokulu

Hacı Süleyman Bey İlkokulu

Cibali Mah.Müstakbel Şair Baki Sk.No7 Fatih/İSTANBUL
Vizyon
Vizyonumuz Eğitim ve öğretimde, yönetimde öğrenci rehberliğinde, sosyal ve sportif faaliyetlerde,temizlikte ilimizin en iyi okulları arasına girmek, Türk toplumunu ve yetiştirdiğimiz öğrencilerimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim öğretim anlayışını eğitim sistemine taşıyan, örnek ve önder okul olup, eğitim ve öğretimde kaliteli değişimin yaşandığı bir kurum olmaktır.
Misyon
Misyonumuz Öğrencilerimizi, çağımızın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik alt yapıya sahip, toplum ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu bir şekilde çalışan, kendini bir üst eğitim kurumuna en iyi şekilde hazırlayan, özgür düşünceye sahip, eleştirel düşünebilen ve risk alabilen, milli, manevi, ahlaki ve insani değerlerle donatılmış, kendine ve çevresine karşı duyarlı saygılı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, toplumda yaşamak, çağa ayak uydurmak için nitelikli eğitim ve öğretim sağlayan, ulusal ve evrensel düşünceye sahip, kendini sürekli yenileyen, öğrencilerin bireysel farklılıklarını dikkate alan, ekip çalışmasına inanmış, demokratik ve dinamik eğitim kadrosuyla idealist, sorumluluk sahibi özgüveni tam bireyler yetiştirmektir. Okulumuzun Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çağdaş, lider, etkili ve gurur duyabileceğimiz öğrenciler yetiştiren, başarıya doymayan, her geçen gün kendini yenileyen bir okul olmasını sağlamak ve bu yönde çalışmalarımızı sürdürmektir.
Sabahçı 08.00 - 12.50 Öğlenci 12.50 - 17.50
Cibali Mah.Müstakbel Şair Baki Sk.No:7 Fatih/İSTANBUL
Okulumuz İl Merkezine 1,5 km İlçe Merkezine 1 km uzaklıktadır.
etwinning projesi